HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Bulaşık Makinesi Temizliği Nasıl Yapılmalı ?

11-09-2017 14:39

Yesilanne.com MAKİNENİZİ SIK SIK TEMİZLEYİN Kİ BULAŞIKLARINIZ TERTEMİZ ÇIKSIN!!! Bulaşık makinenizi boşaltırken makinenizden koku geldiğini farkettiğiniz oluyordur. Veya bardaklar lekeli çıkmaya başlamış olabilir. Makinenizin bozulmaya başladığı, ya da kullandığınız bulaşık deterjanının yeterli temizlemediği aklınıza gelebilir hemen . Ama bulaşık makinesi kokusunun sebebi ya çok kireçli sert su ya da kirli bir bulaşık makinesidir. Zamanla yemek artıkları makinenizin filtresini ve gözeneklerini tıkayabilir.
Kokuyu gidermek için ne yapmalısınız?
1. Filtreyi temizleyin
Makine tabanındaki Filtreyi çıkarın. Mom's Green Bitkisel Portakallı Mutfak Temizleyici ile yıkayın. Sıcak su kullanın. Tekrar yerine takın.
2. Makinenizi temizleyin.
Deterjan gözünü limon tuzu ile doldurun. Yarım çay bardağı sirkeyi makine tabanına serperek dökün. Makinenizi en sıcak ve uzun programında boş çalıştırın. Pas ve kireçler gitsin.

3. Makineye bulaşıkları dizerken makine içindeki sepet tasarımına uygun bulaşıklarınızı dizin.
4. Makinenize paketli makine Tuzu Koyun.
Bulaşık makinenize bir paket tuz koyun. Sık sık kontrol edin. Bulaşık makinesi tuzları da doğal yemeklik tuzdan yapılmaktadır. Kimyasal kullanmadan , ekolojik olarak sert sulardaki kireci önler.
5. Mom's Green Bitkisel Limonlu Bulaşık Makinesi Parlatıcısı'nı parlatıcı bölümene dökün. Sıktığınız Limonları Atmayın.
Kullandığınız limonları makinenizi raflarına takın. Artık makineniz temiz , hazır ! Mis gibi limon kokuyor. Hassas , sık yıkanan bulaşıklar için
Mom's Green Bitkisel Bulaşık Makinesi Jel ve daha kirli , yağlı bulaşıklar için de Mom’s Green Ekolojik Oksijenli Bulaşık Makinesi Tablet Temizleyici 'yi kullanarak tertemiz bulaşıklarınızı yıkayabilirsiniz. İçiniz rahat çocuklarınıza yemeklerini yedirebilirsiniz.
Sağlıklı yaşamak sizin de hakkınız! Sevgiler

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.