HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Organik Buzdolabı Temizliği Nasıl Yapılır ?

11-09-2017 14:42

Buzdolapları hayatımızın bir parçası. Besin kaynağımızın en besleyici ve hayati gıdalarını bu dolapta koruyoruz. Bu kadar besinin olduğu ve sürekli işleyen bir dolabın ayda bir temizlenmesinde fayda var. Organik sertifikalı temizleyiciler kullanmalıyız. Mom's Green Organik Temizleyicilerle 5 adımda buzdolabını güvenle temizleyebilirsiniz:
1. Önce güvenlik: Buzdolabınızın fişini çekin ve içindeki besinleri çıkarın. Dolabın içinde kalan unuttuğunuz gıdaları da atma fırsatını kaçırmayın.

 


2. Sökülebilen parçaları çıkarın ve yıkanması için mutfak lavabosuna veya tezgahın üzerine koyun.
3.Bir litrelik bir kaba yarım çay bardağı Mom's Green Bitkisel Çamaşır suyu ve çok sıcak olmayan su dökün karıştırın. Mikro fiber bir bez ve kullanmadığınız eski bir diş fırcası ile silin. İçindeki karbonat ve bitkisel temizleyici hem buzdolabındaki yemek artıklarını çıkaracak ve hem de dolabın içinde oluşan kötü kokuları yok edecektir. Aynı uygulamayı dondurucu ısındıktan ve buzlar eridikten sonra yapın. Yüzeylerini silin. Diş fırçasıyla da kenarlarda rafları tutan çıkıntıların altlarında ve üstlerinde birikmiş besinleri, buzdolabının hava almamasını sağlayan plastikleri fırçalayarak silebilirsiniz. Durulama yapmanıza gerek yok.
4. Çıkardığınız parçaları Mom's Green Organik Bulaşık Temizleyici ve sünger yardımıyla silin. Zor çıkan lekeler üzerine Mom's Green Organik Mutfak Sprey i kullanabilirsiniz. Yıkadıktan sonra durulayın kurumaya bırakın. 
5. Buzdolabının yüzeyleri ve plastik parçaları kuruduktan sonra monte edin ve çalıştırın . Tertemiz ve güvenle dolabınızı kullanın.

 

Organik muftak temizleyici setimize burayı tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.